XoX Padel racket X-PRO Black/Gold

32.000,00 RSD 22.400,00 RSD
  • Brend: XoX Padel
  • Kataloški broj: XoX-003-9S5
Opcije proizvoda
Molim Vas izaberite:
Proizvod je dodat u Vašu korpu

XoX Padel X-pro ,je reket za PROFESIONALNE igrace ili napredne rekreativce koji teze da postanu vrhunski padel igraci. Svojim oblikom ( DIAMOND - u obliku dijamanta ) i preformansama omogucava svojim korisnicima da imaju sve karakteristike PROFESIONALNIH IGRACA. Oblik reketa ima vislju i usku seet spot tacku od ( TEARDROP SHAPE oblika - oblika suze  ), zahteva malo bolje predznanje za koriscenje ovog oblika reketa. Sweet spot je manja i vislja ali samim tim daje jaku izlaznu snagu udarcu i bolji napad. Medjutim, da ne budete u zabludi ovaj reket moze da pruzi osecaj i mogucnost odigravanja svih vrsta udaraca kako napadackih tako i odbrambenih i taktickih.

Ram je izgradjen od fiberglasa i Kevlara, glava reketa je od Kevlara dok u srcu glave reketa se nalazi EVA pena UK 15L. navedena EVA pena je jedna od najboljih Uk pena koja svojom kompaktnoscu i elasticnoscu ( osecaj udarca ) koja pored velike cvrstoce povrsine glave reketa omogucava fenomanealnu kontrolu udarca. To znaci da dovoljnom cvrstocom i kompaktnoscu fiberglasa ( koji daje elasticnost ) i Kevlara( koji daje dovoljnu cvrstocu ) uz prijatan osecaj udarca EVA UK 15L pene, omogucava odlicnu kontrolu i funkcionalne udarce. 

Oblikom dijamanta sa svojim malo visljim balansom i uzom Sweet spot ( tzv.SLATKOM TACKOM ) tackom kao i tezine 365,70 grama pruza igracu dobar osecaj prilikom novog nacina padel tenis igre sa  cvrstim reketima ( reketima bez zice ).

Povrsina reketa je uradjena od hrapavog takozvanog sandpaper tj.smirgl papir tehnologije i 3D texture kojim se postize bolje spinovanje loptice sto se ce se ispotaviti kao jedan od jako bitnih prednosti u igri Padel tenis.

Visoki balans reketa je idealan za igrace koji su svestrani i koji gaje i napadacki.  

Reket je namenjen PROFESIONALNim padel igracima kao i naprednim rekreativcima.

Isporuka

Isporuka proizvoda počinje da se realizuje onog trenutka kada KUPAC potvrdi narudžbu.

Ukoliko je KUPAC naveo da će plaćanje biti pouzećem, realizacija isporuka započinje istog trenutka nakon potvrdjene narudžbe od strane KUPCA.

Ukoliko je KUPAC naveo da će plaćanje biti izvršeno platnom karticom, realizacija isporuka započinje onog trenutka kada sistem potvrdi da je izvršen priliv u iznosu narudžbine od strane KUPCA.

Vreme isporuke je najkasnije 72 sata odnosno 3 radna dana i vrši se kurirskom službom. Ukoliko je proizvod naručen u petak isporuka će biti izvršena najkasnije u sredu do 20h.

Moguće je i lično preuzimanje ali u tom slučaju je neophodno da se kontaktira na telefon +381 60 660 7300

Za sve narudžbe preko iznosa od 5.000,00 din isporuka je besplatna.

Za narudžbe manje od 5.000,00 poštarina iznosi 400,00 din i biće naplaćeno dodatno na vrednost narudžbine.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code