SUP daske AZTRON

Za one koji imaju svoju viziju života. Za one koji misle da razlika nije cilj, već put. Za one koji ne udovoljavaju standardima. Za one koji žive, osećaju i sanjaju drugačije. Nalet kreativnosti, svežine i inovacije priznatih svetskih umetnika. Za one koji zivot gledaju iz posebnog ugla. Za one koji u svojim hedonistickim trenutcima traze izazove.

SUP daske su okupacija i starih i mladih, zelja svih koji traze uzbudjenje i razonodu, radost i rekreaciju.

Vestina,mirnoca,uskladjenost i prefekcija.

SUP DASKE AZTRON

Sta je vazno da znate pre odabira SUP daske:

- namena ( koji tip daske ) :

1. Compact SUP / Daske izuzetno prikladne brzom i prakticnom nacinu zivota. Glavna odlika je fantasticno pakovanje koje skladistenje i prenos daske cini jako jednostavnim.

2. All-round SUP / Daske namenjene za avanturiste za sve vrste voda ,daju izrazitu stabilnost i udobnost . Zadovoljavajuce brzine sa dobrim mogucnostima manevrisanja. ima opciju postavke Kajak sedista.

3. Touring SUP / Daske prikladne za LONG DISTANCE voznje tj.voznje na vece razdaljine. Odlikuju se izuzetnom stabilnoscu i lakom upravljivoscu kao i mogucnosti da se ostvari znatno veca brzina u odnosu na ALL- round daske.

4.Fitness SUP / Najstabilnije daska u AZTRON familiji dasaka. Projektovana da zadovolji potrebe ljudi koji vole da se bave Fitnesom ili Jogom na vodi jer omogucava vece manevrisanje vozaca na dasci.

5. Surf / River SUP / Daske za bolje korisnike i vece poznavace surfinga tj.voznje SUP ili SURF dasaka. Manjih su dimenzija i namenjen su pre svega za surfing na moru kao i na brzim rekama.

6. Windsurf SUP / Daska velikih dimenzija ,prilagodjena koriscenju jedra za windsurfing kao i mogucnost postavke Kajak sedista.

7. Race SUP / Daske specificnog odnosa duzine i sirine upravo zbog namene. Ove daske koriste napredni vozaci za postizanje sto vecih brzina sto uslovljava jako dobro kontrolisanje daske i specificnog polozaja daske tokom voznje,prakticno u poziciji glisiranja se vozi daska.

8. Multi-person SUP / Daske ogromnih dimenzija. Koriste se iskljucivo radi zabave jer kako sam naziv kaze koriste ih vise osoba odjednom. Izdrzljivost i nosivost je veca od normalnih dasaka.

- Materijal i broj slojeva ( tehnologija konstruisanja i izrade ) / Tehnologija izrade AZTRON dasaka se konstantno unapredjuje. Sada se radi na obebzedjenju vece cvrstine a smanjenje tezine same daske a pri tom da se ne smanjuju dimenzije vec se u procesu proizvodnje koriste najnapredniji materijali kao i savrsenom konstrukcijom tankih najonskih niti unutar komora AZTRON daskama daje fenomenalnu cvrstinu i stabilnost a pri tom fantasticnu lakocu. Vecina SUP dasaka u svetu koriste jednoslojne materijale dok AZTRON u svojoj ponudi ima i dvoslojne daske. 

- Broj komora sa vazduhom / Jako bitno zbog sigurnosti . AZTRON je prvi u svetu patentirao SUP daske sa 2 komore sto omogucava vecu bezbednost dok ste na vodi od mogucih havarija da se je daska probusena pa da skroz ispusti vazduh ili kada ima 2 komore odna jedna ce sigurno ostati naduvana i bezbedna. To znaci da ima i dva ventila za naduvavanje.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code