XoX Padel racket X-WAVE Black/violet/green

21.000,00 RSD 14.700,00 RSD
  • Brend: XoX Padel
  • Kataloški broj: XoX-002-986
Opcije proizvoda
Molim Vas izaberite:
Proizvod je dodat u Vašu korpu

XoX Padel X-wave ,je reket za bolje/naprednije rekreativce. Svojim oblikom ( TEARDROP - u obliku suse ) i preformansama omogucava svojim korisnicima svestranost u igri. Oblik reketa ima svoju spot tacku malo uzu od ( ROUND SHAPE oblika- okruglog oblika ), zahteva malo bolje predzanje za korizsenje ovog oblika reketa. Sweet spot je malo manja i vislja ali samim tim daje jacu snagu udarcu i bolji napad.

Ram je izgradjen od fiberglasa i karbona 3K a u srcu glave reketa se nalazi EVA pena crvstoce 15, koja pored velike cvrstoce povrsine glave reketa omogucava bolju kontrolu udarca. To znaci da dovoljnom cvrstocom i kompaktnoscu fiberglasa ( koji daje elasticnost ) i karbona 3K( koji daje dovoljnu cvrstocu ) uz prijatan osecaj udarca EVA pene 15 omogucava odlicno kontrolu i funkcionalne udarce. 

Oblikom suze sa svojim malo visljim balansom i uzom Sweet spot ( tzv.SLATKOM TACKOM ) tackom kao i tezine 357 grama ne opterecuje ruku i polako privikava svakog igraca na osecaj prihvatanja novog nacina padel tenis igre sa  cvrstim reketima ( reketima bez zice ).

Malo uza SWEET SPOT tacka daje jacu izlaznu snagu u odnosu na orkugli oblik reketa.

Povrsina reketa je uradjena od hrapavog takozvanog sandpaper tj.smirgl papir tehnologije i 3D texture u vidu krivih linija kojima se postize bolje spinovanje loptice sto se ce se ispotaviti kao jedan od jako bitnih prednosti u igri Padel tenis.

Srednji balans reketa je idealan za igrace koji su svestrani i koji gaje i napadacki i odbrambeni stil.  

Sustina je da ovaj reket moze zadovoljiti sve ukuse i potrebe kako pocetnika tako i ozbiljnijeg padel igraca.

Isporuka

Isporuka proizvoda počinje da se realizuje onog trenutka kada KUPAC potvrdi narudžbu.

Ukoliko je KUPAC naveo da će plaćanje biti pouzećem, realizacija isporuka započinje istog trenutka nakon potvrdjene narudžbe od strane KUPCA.

Ukoliko je KUPAC naveo da će plaćanje biti izvršeno platnom karticom, realizacija isporuka započinje onog trenutka kada sistem potvrdi da je izvršen priliv u iznosu narudžbine od strane KUPCA.

Vreme isporuke je najkasnije 72 sata odnosno 3 radna dana i vrši se kurirskom službom. Ukoliko je proizvod naručen u petak isporuka će biti izvršena najkasnije u sredu do 20h.

Moguće je i lično preuzimanje ali u tom slučaju je neophodno da se kontaktira na telefon +381 60 660 7300

Za sve narudžbe preko iznosa od 5.000,00 din isporuka je besplatna.

Za narudžbe manje od 5.000,00 poštarina iznosi 400,00 din i biće naplaćeno dodatno na vrednost narudžbine.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code