XoX Padel racket X-ONE Black/Silver

16.000,00 RSD 11.200,00 RSD
  • Brend: XoX Padel
  • Kataloški broj: XoX-001-9SS
Opcije proizvoda
Molim Vas izaberite:
Proizvod je dodat u Vašu korpu

XoX Padel X-one ,je reket koji je najbolji saveznik pocetnika u Padel tenis sportu. Svojim oblikom i preformansama omogucava svojim korisnicima laku kontrolu i precizno usmeravanje loptica ka zeljenom mestu na terenu.

Ram je izgradjen od fiberglasa i karbona a u srcu glave reketa se nalazi EVA pena crvstoce 17. To znaci da dovoljnom cvrstocom i kompaktnoscu fiberglasa ( koji daje elasticnost ) i karbona ( koji daje dovoljnu cvrstocu ) uz prijatan osecaj udarca EVA pene 17 omogucava odlicno kontrolu i funkcionalne udarce. 

Okruglim oblikom sa svojim niskim balansom i sirokom Sweet spot ( tzv.SLATKOM TACKOM ) tackom kao i tezine 355,20 grama ne opterecuje ruku i polako privikava svakog igraca na osecaj prihvatanja novog nacina padel tenis igre sa  cvrstim reketima ( reketima bez zice ).

Velika SWEET SPOT tacka koja je glavna karakteristika OKRUGLIH oblika padel reketa, dozvoljava da se loptica udari sirom povrsinom reketa a da ipak se usmeri u pravcu koji zelite.

Povrsina reketa je uradjena od hrapavog takozvanog sandpaper tj.smirgl papir tehnologije kojim se postize bolje spinovanje loptice sto se ce se ispotaviti kao jedan od jako bitnih prednosti u igri Padel tenis.

Niski balans reketa daje osecaj vece kontrole udarca ali zato i manje snage sto je za pocetnike jako vazno. 

Medjutim, daleko od toga da je ovaj reket samo za pocetnike! Neki od vrhunskih igraca vole da koriste i igraju sa OKRUGLIM oblikom padel reketa tako da ovaj reket u pravim rukama moze biti ozbiljno oruzje do zeljene pobede!  

Isporuka

Isporuka proizvoda počinje da se realizuje onog trenutka kada KUPAC potvrdi narudžbu.

Ukoliko je KUPAC naveo da će plaćanje biti pouzećem, realizacija isporuka započinje istog trenutka nakon potvrdjene narudžbe od strane KUPCA.

Ukoliko je KUPAC naveo da će plaćanje biti izvršeno platnom karticom, realizacija isporuka započinje onog trenutka kada sistem potvrdi da je izvršen priliv u iznosu narudžbine od strane KUPCA.

Vreme isporuke je najkasnije 72 sata odnosno 3 radna dana i vrši se kurirskom službom. Ukoliko je proizvod naručen u petak isporuka će biti izvršena najkasnije u sredu do 20h.

Moguće je i lično preuzimanje ali u tom slučaju je neophodno da se kontaktira na telefon +381 60 660 7300

Za sve narudžbe preko iznosa od 5.000,00 din isporuka je besplatna.

Za narudžbe manje od 5.000,00 poštarina iznosi 400,00 din i biće naplaćeno dodatno na vrednost narudžbine.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code