Roleri DaViDeLi ROLLY PRO white-pink

8.000,00 RSD 4.500,00 RSD
  • Brend: DaViDeLi
  • Kataloški broj: DVDL55P-148S
Opcije proizvoda
Molim Vas izaberite:
Proizvod je dodat u Vašu korpu

DaViDeLi roleri zabava za decu od 3+ godine Iskljucivo uz nadzor starijih dok deca ne savladaju vestinu voznje i kocenja na rolerima. Roleri su proizvedeni od kvalitetne plastike, mesa i aluminjuma. Tockovi su od silikona, prvi cetvrti tocak na svakoj cipeli su svetleci tj.u toku voznje pod rotacijom pocinju da svetle. Lageri su ABEC 7 radi duze i udobnije voznje. Osovine su od aluminjuma radi vece cvrstine i sigurnosti. Roleri se zatezu pertlama i pomocu cicak trake, a kopca i plasticni zupcasti kais sluzi da se cipela pricvrsti uz samu nogu.
DaViDeLi roleri su izradjeni prema najsavremenijim svetskim standardima. Model DVDL55P-148S se moze naci u 3 velicine:
- S  ( 31-34 )
- M ( 35-38 )
- L  ( 39-42 )

Molimo vas da pre upotrebe proverite da li su svi šrafovi na rolerima dotegnuti i da li je stopelo deteta dopro fiksirano. Deca početnici ne smeju sami koristiti rolere već samo uz pratnju odraslih osoba. Prilikom svakog korišćenja reolera obavezno voditi računa o svim meram zaštite i koristiti sve štitnike koje preporučujemo: kaciga,štitnike za kolena,šake i laktove.

Uz svaki trotinet, skejt, rolere ili rolsue dobija se GRATIS stitnici za lakat,koleno i sake.

Isporuka

Isporuka proizvoda počinje da se realizuje onog trenutka kada KUPAC potvrdi narudžbu.

Ukoliko je KUPAC naveo da će plaćanje biti pouzećem, realizacija isporuka započinje istog trenutka nakon potvrdjene narudžbe od strane KUPCA.

Ukoliko je KUPAC naveo da će plaćanje biti izvršeno platnom karticom, realizacija isporuka započinje onog trenutka kada sistem potvrdi da je izvršen priliv u iznosu narudžbine od strane KUPCA.

Vreme isporuke je najkasnije 72 sata odnosno 3 radna dana i vrši se kurirskom službom. Ukoliko je proizvod naručen u petak isporuka će biti izvršena najkasnije u sredu do 20h.

Moguće je i lično preuzimanje ali u tom slučaju je neophodno da se kontaktira na telefon +381 60 660 7300

Za sve narudžbe preko iznosa od 5.000,00 din isporuka je besplatna.

Za narudžbe manje od 5.000,00 poštarina iznosi 400,00 din i biće naplaćeno dodatno na vrednost narudžbine.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code