DaViDeLi trotinet Maxi Green

Green DaViDeLi MAXI trotinet koji je umeren univerzalan i medju dečacima i devojčicama. Od sada sa LED lampicom na sredini volana kao sastavni deo osnovne opreme. LED lampica koja je integrisana na volan trotineta u boji gumenog logotipa na osnovi trotineta ima 3 moda svetlucanja : konstantno , u intervalima sporije i u intervalima brže . Svetleći točkovi violet boje, dimenzija 120mmx30mm i ABEC-7 lagerima omogućavaju dužu i sigurniju vožnju od mnogih dečijih trotineta na tržištu. Pogodno za decu uzrasta 3+ godina.

Uz svaki trotinet, skejt, rolere ili rolsue dobija se GRATIS stitnici za lakat,koleno i sake.

Isporuka

Isporuka proizvoda počinje da se realizuje onog trenutka kada KUPAC potvrdi narudžbu.

Ukoliko je KUPAC naveo da će plaćanje biti pouzećem, realizacija isporuka započinje istog trenutka nakon potvrdjene narudžbe od strane KUPCA.

Ukoliko je KUPAC naveo da će plaćanje biti izvršeno platnom karticom, realizacija isporuka započinje onog trenutka kada sistem potvrdi da je izvršen priliv u iznosu narudžbine od strane KUPCA.

Vreme isporuke je najkasnije 72 sata odnosno 3 radna dana i vrši se kurirskom službom. Ukoliko je proizvod naručen u petak isporuka će biti izvršena najkasnije u sredu do 20h.

Moguće je i lično preuzimanje ali u tom slučaju je neophodno da se kontaktira na telefon +381 60 660 7300

Za sve narudžbe preko iznosa od 5.000,00 din isporuka je besplatna.

Za narudžbe manje od 5.000,00 poštarina iznosi 400,00 din i biće naplaćeno dodatno na vrednost narudžbine.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code